Make The Score – Взехте ли участие вече в конкурса на VOVOX?

Vovox празнува десетгодишнина! По този специален повод швейцарската компания  Ви отправя интересно предизвикателство – да сътворите Ваша оригинална авторска музика към филм.

 

Предизвикателството:

 

Гледайте четирите филма тук: (http://www.makethescore.vovox.com/en/) и изберете този, който ви вдъхновява най-много. Композирайте музиката, изсвирете и я запишете. Разбира се, че можете да направите същото и за четирите, за да увеличите шанса си  за победа.

 

Музиката е езика на Емоциите. С музиката към тези филми вие показвате, че знаете този език и че имате умения да изразите себе си чрез музика. Вашата композиция и филма формират едно цяло. Картината и звука трябва да бъдат така направени, че да не може да се разбере кое е измислено първо. Няма изисквания относно стила на вашата композиция, качеството на звука е достатъчно. Без значение дали е hi-fi или lo-fi – вие решавате саунд дизайна, така че по артистичен начин да пресъздава вашите емоции.

Бъдете сигурни, че в композициите няма елементи, които са продукт на авторските права на трети лица, ремикси или кавъри не се допускат. Вашата композиция трябва да бъде оригинална.  

 

Журито:

 

Fab Dupont, David Wood, Warner Poland.

 

Времеви интервал на конкурса:

 

Изпращане на композициите до: 30.06.2013.

 

Обявяване на челните 20 финалиста на: 14.07.2013

 

Публично гласуване: 14.07.-08.08.2013

 

Обявяване на победителя: 09.08.2013

 

 

Награди:

 

1-ва награда: По ваш избор: аудио кабели, оборудване или инструменти на стойност 3000 евро, от компаниите, споменати по-долу .

 

2-ра награда: По ваш избор: аудио кабели, оборудване или инструменти на стойност 1500 евро, от компаниите, споменати по-долу .

 

3-та награда: По ваш избор: аудио кабели, оборудване или инструменти на стойност 800 евро, от компаниите, споменати по-долу .

 


VOVOX
ATC
Brauner Microphones
Chandler Limited
Drawmer
Focal
Great River Electronics
Little Labs
Marleaux Bass Guitars
Mojave Audio
Royer Labs
Universal Audio

 

Допълнителни награди:  

 

Първите трима спечелили най-много гласове от он-лайн гласуването ще спечелят допълнителни награди:

 

 1-ва награда: по ваш избор кабели Vovox на стойност 600 евро

 2-ра награда: 12-месечен абонамент за списание Pure Mix.

 3-та награда: 3-месечен абонамент за списание Pure Mix

 

Повече информация можете да намерите на сайта на конкурса: http://www.makethescore.vovox.com/en/

 

Vovox е фирма, която е известна както в студиините, така и в Hi-Fi среди, като производител на високо технологични кабели. Технологиите, използвани от швейцарските инженери, са базирани на това, че те използват специални сплави, както и нестандартни концепции, за да постигнат високи резултати.