FOH инженер Бил Шепел и звукозаписният инженер Оби О’Брайън споделят мнение на вокалния микрофон OD505 на сцената

Микрофони на Austrian Audio бяха на турне с рок звездата Джон Бон Джови и неговата група по време на  пролетното им обиколка в Северна Америка по-рано през тази година. Пътувайки из Средния запад и Юга, спирайки в 15 града по пътя, рокаджиите от Ню Джърси изпълниха песни от последния си албум Bon Jovi 2020. Плейлистът включваше класически хитове като „You Give Love a Bad Name“ и „Wanted Dead or Alive“ ”, но е имало и изненади, като „Just Older”, песен, която не е изпълнявана на концерт на Bon Jovi от повече от десетилетие.

FOH инжинерът Bill Sheppell и дългогодишният приятел на Bon Jovi и звукозаписен инженер Obie O’Brien, са се грижили за звука и записа на турнето. За вокалните изпълнения двамата инжинери са се доверили на активния динамичен вокален микрофон Austrian Audio – OD505. За барабаните са използвани кондензаторни микрофони Austrian Audio OC18, докато за фуса и перкусиите – кондензаторният микрофон –  Austrian Audio CC8.

И дватама специалисти единодушно споделиха, че микрофоните на австрийския производител са се представили великолепно:

Вокалният микрофон OD505 се представи впечатляващо! Дори когато изпълнителят го покриваше с двете си ръце, звукът остава непроменен. Ще го кажем така – новите вокални микрофони от Austrian Audio са фантастични!“

Турнето имаше голям успех и феновете в САЩ бяха повече от развълнувани да видят любимите си рокаджии отново на сцената след двугодишна пауза.

Мартин Зайдл, изпълнителен директор на Austrian Audio, сподели: „Участието на наши микрофони в това турне бе много важно за нас! Изключително горди сме, че бяхме част от Bon Jovi 2022. Бил Шепел и Оби О’Брайън са най-добрите от най-добрите в сферата си и фактът, че избраха наши модели за толкова голямо турне, където всичко опира до звука, е повече от показателен.“