Услуги

Внос и дистрибуция

Вносът и дистрибуцията на оборудване за звукозаписни и продукционни студиа играе централна роля в дейността на Алмар Ко. Подбираме брандовете, които внасяме с особено внимание и грижа.

Всички производители, които са част от портфолиото ни са известни с изключителното качество на продуктите си, като постепенно разширяваме кръга си на интерес към сферата на музикалните инструменти, подкастите, адуиото в гейминг индустрията, запис на терен, immersive audio и други. Винаги се стремим да бъдем будни и проявяваме нестихващ интерес към нови приключения.

Дилърската ни мрежа е разнообразна и важна част от нея са както големите вериги, така и малките локални дилъри, което ни дава възможност ефективно да покрием територията на цялата страна.

Консултации

Алмар Ко е уважавана инстанция в сфери като изграждането на цялостни студийни концепции, надграждане, персонализиране и оптимизиране на нови и съществуващи вече системи за звукозапис и мастеринг, както и при разрешаването на проблеми, причинени от несъвместимост между компонентите на системата.

Екипът ни се състои от музиканти, инженери и аудио инженери. Експертизата ни в изграждането на най-ефективните студийни и продукционни работни процеси е призната и търсена от клиенти, дилъри и конкуренти.

Извършваме консултации за всички аспекти на необходимото оборудване, за да бъдат постигнати адекватно целите, които клиентът си е поставил.

Обучение

Благодарение на тясното ни сътрудничество с уважавани образователни институции като СУ „Св.Климент Охридски“ и Музикална академия „Саунд Нинджа“, имаме възможност да утвърждаваме и разпространяваме нашата концепция за аудио продукция сред новите поколения саунд инженери.

Организираме допълнителни лекции и уъркшопи, които запознават учениците и студентите със съществуващите модерни технологии.

Курсовете в тези образователни институции дават на учащите се и възможност да се възползват от специални образователни цени за оборудване и софтуерни продукти.

Звукозапис

През годините фирмата винаги е била част от звукозаписния живот в България, чрез собствено студио в националната филхармония и участие като партньор в други студиа.

Това ни помага да имаме много реален поглед върху всички процеси в студийната дейност. Редица проекти, в които сме участвали, са получили международно признание.