Ако вече сте влюбени във вашето ново Apollo X, Apollo Twin MkII, или UAD-2 OCTO DSP Accelerator, имате възможност да удвоите удоволствието като създадете система от няколко устройства и да получите до 10 UAD плъг-ина напълно безплатно!

Точно така. В рамките на 30 дни от регистрациятна на първото ви Apollo или UAD-2 OCTO, можете да поръчате второ устройство Apollo Interface или UAD-2 OCTO DSP Accelerator и да си изберете до 10 UAD плъг-ина безплатно (на стойност до $3,290).*

Ако сте закупили Apollo X интерфейс (Apollo x6, x8, x8p, or x16), с поръчката на втори Apollo X получавате избор от 10 Plug-In-а на стойност — a $3,290*!

Ако сте закупили Apollo X интерфейс (Apollo x6, x8, x8p, or x16), с поръчката на Apollo Twin MkII QUAD или DUO в рамките на 30 дни ще получите БЕЗПЛАТНО бъндъл от 3 UAD Плъг-ина* — на стойност до $1,047!

Ако сте закупили Apollo Twin MkII QUAD или DUO, с поръчката на който и да е Apollo X интерфейс (Apollo x6, x8, x8p, или x16) в рамките на 30 дни ще получите БЕЗПЛАТНО бъндъл от 3 UAD Плъг-ина* — на стойност до $1,047

Ако сте закупили UAD-2 OCTO DSP Accelerator (Thunderbolt или USB), с поръчката на втори UAD-2 OCTO DSP Accelerator (Thunderbolt или USB) в рамките на 30 дни ще получите БЕЗПЛАТНО бъндъл от 6 UAD Плъг-ина* — на стойност до $2,094!

Нямате нужда от купони или кодове. Вашите безплатни UAD плъг-ини ще бъдат добавени автоматично към вашия акаунт щом регистрирате второто си Apollo или UAD-2 OCTO DSP Accellerator. Нужно е устройството да спада към изброените по-горе в промоцията и регистрацията да се случи в срок от 30 дни от регистрацията на първото Ви устройство.

* Уточнения и ограничения
Офертата важи само за клиенти, които поръчат нов, квалифициращ се продукт на UA от тези които изрично са изброени в списъка от оторизиран UA разпространител в рамките на 30 дни от регистрацията на първото устройство. При регистрацията на второто устройство клиентите автоматично ще получат полагащия им се UAD Пакет Плъг-ини, както е описано по-горе. Apollo Twin USB не са част от тази промоция. Следните плъг-ини не участват в тази промоция и не могат да бъдат избирани като част от полагащия се бъндъл: API 500 Series EQ Collection, API Vision Channel Strip, API 2500 Bus Compressor. Изпълнението на промоционалните условия подлежи на одобрение от страна на Universal Audio. Офертата не е валидна за UA хардуер, който е получен като част от друга промоция. UA си запазва правото да прекрати програмата по всяко време, по свое усмотрение.