RØDE анонсира Wireless GO II Single – нова версия на водещата безжична микрофонна система Wireless GO II. Подобно на своят предшественик, моделът е в същото ултракомпактно тяло и широк набор от функции, но има само един предавател вместо два. Така Single се превръща в най-добрият микрофон за самостоятелни създатели на аудио и видео съдържание.

Основни характеристики на WIRELESS GO II SINGLE:

 • Ултракомпактна и гъвкава безжична микрофонна система с един предавател;
 • 2,4GHz цифрова трансмисия със 128-битово криптиране (серия IV) – кристално чисто аудио на разстояние до 200 метра, оптимизирано за стабилна и защитена работа;
 • 3,5 мм TRS аналогов изход, USB-C и iOS изход – съвместим с повечето видеокамери, мобилни устройства и компютри;
 • Вградена памет – над 40 часа за запис;
 • Гъвкав контрол на усилването – 3-степенен, който може да се разшири до 10-степенен;
 • Вградена презареждаща се литиево-йонна батерия – с до 7 часа живот;
 • Съвместим с безплатния софтуер за подкаст и стрийминг RØDE Connect;
 • Достъп до разширени функции, актуализации на фърмуера и лесно управление на файлове чрез приложението RØDE Central;
 • Двуканален приемник – съвместим с допълнителен Wireless GO II предавател;

RODE Wireless GO II

Припомняме, че Rode Wireless GO II, бе пуснат на пазара в началото на 2021 г. Моделът е ултракомпактен и изключително гъвкав наследник на оригиналния Wireless GO като безжичен микрофон за създатели на аудио и видео съдържание.

Двуканалната микрофонна система с един приемник и два предавателя RODE Wireless GO II направи мини революция в безжичното аудио. Сред тях са универсална съвместимост с видео камери, мобилни устройства и компютри, обхват до 200 метра, над 40 часа аудио запис чрез вградена памет, гъвкав контрол на усилването и разширени функции чрез приложението RØDE Central. Всичко това беше в допълнение към ултракомпактната форма и професионално качество на звука, което създателите очакваха от Wireless GO.

От пускането си на пазара досега Wireless GO II е ъпгрйддван няколко пъти, както с актуализации на фърмуера, така и на софтуера. Сред добавените нови функции и функционални подобрения са:

 • съвместимост за отключване с RØDE Connect (първа по от рода си безжична микрофонна система, която е напълно интегрирана със софтуер за подкастинг или стрийминг);
 • самостоятелна функция за запис (така Wireless GO II се превръща в самостоятелен полеви рекордер;
 • актуализиране на RØDE Central за по-лесно управление на файлове.

Rode Wireless GO II Single

Wireless GO II Single е идентичен със своя предшественик като основната разлика е, че е само с един предавател. Това го прави идеален за самостоятелните създатели на аудио и видео съдържание.

Новата версия утвърждава Wireless GO II като най-добрата в своя клас безжична микрофонна система, предлагаща висока производителност за създаване на аудио и видео съдържание.

RØDE Wireless GO II Single

Безжичната микрофонна система RØDE Wireless GO II Single е много подходяща за инфлуенсери.