Семейството микрофони на RØDE се увеличи с още едни член! Почитателите на марката вече ще се радват на Lavalier Go – нов компактен микрофон с 3.5mm жак.

Новото попълнение в каталога на RØDE  се появява логично, след като през април 2019г.  представиха на пазара Wireless Go – най-компактната в света безжична микрофонна система. RØDE Lavalier Go е висококачествен микрофон тип брошка от професионален клас. Освен, че е оптимизиран за употреба с трансмитера на Wireless Go, той е и съвместим с всички звукозаписни устройства с 3.5mm жак.

RØDE Lavalier Go е подходящ за широк кръг приложения и създаване на креативно съдържание от различен характер. Качеството му го пави верен съюзник в киното, за влогъри, журналисти, бизнес-представяния, водещи на семинари, уъркшопи и други. Микрофонът разполага с висококачествена кондензаторна капсула с Omnidirectional полярна характеристика. RØDE се учат от дългогодишния си опит и са оборудвали микрофона с изключително устойчив кабел с покритие от кевлар.

 

Разбира се, в комплекта ще откриете поп филтър, клипс и торбичка за съхранение.

В комбинация с SC4 адаптер, можете да използвате Lavalier Go и със Вашия смартфон.

Ако предпочитате да ползвате микрофон със заключващ се конектор, можете да ползвате микрофона-брошка Rodelink Lavalier, съветват от RØDE.

Можете да попитате за RØDE Lavalier Go при нашите дилъри.