Знаете, че не предлагаме продукти, в които не вярваме. Удовлетворението ни обаче е особено силно, когато вярата ни в даден продукт не само се оправдае, но и неговото развитие надмине очакванията ни. Един от тях в последните години, е Townsend Labs Sphere L22.

Преди пускането му на пазара, бяхме толкова нетърпеливи, че създателите на микрофона не удържаха – и получихме първия за Европа, тестови модел на Sphere L22. Най-верните ни и смели приятели, скочиха веднага на борда. Заваля възторг.

С последния, безплатен ъпдейт на софтуера v.1.4 притежателите на микрофона вече ще могат да емулират звука на над 30 култови микрофона!

 

С пълния списък на новите микрофони можете да се запознаете тук.

Няма значение каква е предпочитаната от вас DAW – плъг-ина на Sphere L22 работи под всички популярни платформи: VST, AAX Native, AAX DSP и UAD-2. Разбира се, нуждаете се от Sphere L22, за да се възползвате от пълния потенциал на плъг-ина. Въпреки това, от Townsend Labs  дават възможност за безплатен даунлоуд, дори да не притежавате микрофона. Ще можете да тествате възможностите на плъг-ина със записан предварително със Sphere L22 материал.

Едно от най-ярките признания за Townsend Labs e и новината за тяхната номинация за TEC Awards 2020. Sphere L22 е сред селектираните за престижната награда в категорията Микрофони за запис.

Можете да си припомните и впечатляващата демонстрация на възможностите на Sphere от Орлин Павлов и нашите приятели от студио Reptilla:

Попитайте за Townsend Labs Sphere L22 при нашите дилъри.