RØDE Microphones в партньорство с международно признатото филмово училище Full Sail University от тази година разкриват нова категория в Най-голямото в света състезание за кратък филм My RØDE Reel: “The Trailer Is The Movie!”

 Каним всички желаещи да създадат 3-минутен трейлър за оригинална филмова концепция, (заедно с кратко Behind-The-Scenes видео, коeто демонстрира използването на продукт с марката RØDE) и да се възползват от възможността да спечелят уникална награда: една от двете стипендии за обучение във Full Sail University.

Full Sail University е обявен за един от Топ 50 университетите в САЩ от The Wrapmagazine за три поредни години (2016, 2017 и 2018) и е мястото където се е формирала базата за успешната кариера на хиляди реализирали се в кино индустрията професионалисти.

На студентите преподават ветерани в индустрията като за обучението те разполагат с над 110 студиа и лаборатории на територията на кампуса, както и с оборудване на професионално равнище, което е на разположение както на студентите в присъствена форма, така и на тези които се обучават онлайн.

Наградите в категория “The Trailer Is The Movie!”

ПЪРВА НАГРАДА: Стипендия на стойност 50 000$ във Full Sail University, както и професионално снимачно оборудване от RØDE microphones, Vibesta, Zhiyun, Adobe и други.

ВТОРА НАГРАДА: Стипендия на стойност 30 000$ във Full Sail University, както и селекция микрофони от RØDE.

От 2014-та година My RØDE Reel се утвърди като най-голямото в света състезание за кратък филм в което са взели участие над 14 000 филма от 94 страни, събрали общо над 10 милиона гледания.

Всяка година My RØDE Reel прибавя вълнуващи нови категории и изненади и насърчава кино ентусиастите по целия свят – в този момент тримата победители от 2017г. Master Your Craft internship са част от 12 месечното си стажуване в криейтив екипа на RØDE.

През 2019, “The Trailer Is The Movie!” дава възможност на кино ентусиастите да създадат трейлър на мечтания от тях филм – преди да са напавили филма и да получат възможността да се обучават в международно признатия кино институт Full Sail University.

„My RØDE Reel продължава да бъде вдъхновяващо сътрудничество между милиони създатели по целия свят, казва изпълнителният директор на RØDE, Damien Wilson. Развълнувани сме, че Full Sail University застава зад The Trailer Is The Movie!. RØDE и Full Sail University споделят дълбока страст към процеса, изкуството и умението да правиш кино. Преди повече от десетилетие, ние бяхме пионери в утвърждаването на ‘how-to’ културата във видео продукцията и аудио пространството чрез проекта ни RØDE University – видео поредица с участието на легендарният саунд дизайнер Ric Viers и ученици на Full Sail University. За нас е истинско удоволствие да предложим на две талантливи личности възможността да се обучават в институцията, която стои зад реализацята на толкова много професионалисти в индустрията!“

За повече информация за това как да вземете участие в конкурса, посетете myrodereel.com/fullsail . Срокът за регистрация изтича на 28 Август 2019. Пожелаваме ви успех!!